Randomise Player Order

Discussion and questions about the latest version of Chaos Reborn. Not for bugs, but for comments about the game play.
Tue Dec 13, 2016 9:08 am

  • Please could we get a randomise player order button/checkbox for the Custom Game Lobby?

    Having the possibility to set player orders is good, but being able to have the choice to make player orders random would really help out a lot when it comes to creating custom competitions.

    As an aside, it could also be nice to be able to randomise teams.
    Image

    Chief tentacle arranger in The Guild of the Cephalopods .
    User avatar
    SpiteAndMalice
     
    Posts: 5767
    Joined: Sun Apr 06, 2014 10:45 pm
    Location: UK

Tue Dec 13, 2016 4:30 pm

  • +1!

    If anything it should be random by default (especially for 1v1, 3way, 4/5/6way FFA) with the option to customize the order (for team formats etc)

    This issue goes beyond custom lobbies, it also affects the order in which players join ranked games, the player who hosts a bunch of ranked games (any format) always acts first.. it used to be random (this bug has been reported viewtopic.php?f=7&t=4555&p=47645#p47645).
    User avatar
    Mazy
     
    Posts: 1613
    Joined: Mon Oct 06, 2014 8:24 pm
    Location: UK

Tue Dec 13, 2016 7:10 pm

  • Good suggestion.
    Yogicfire
     
    Posts: 87
    Joined: Tue May 31, 2016 9:19 am

Wed Dec 14, 2016 2:15 am

  • +1!(Mazy's one is much bigger than mine, copy-pasted.. . :shock: :? )
    In Gary We Trust
    User avatar
    blobka
     
    Posts: 207
    Joined: Thu Dec 31, 2015 9:09 pm
    Location: over here near river

Wed Dec 14, 2016 8:27 am

Fri Dec 16, 2016 7:31 am

  • For the love of blob! +1!
    xD

    But in all seriousness, it would be wonderful to have. reduce the amount of clicking, coin flipping, rock paper scissors and what have you.
    anjovi
     
    Posts: 1234
    Joined: Thu Apr 10, 2014 5:34 am

Sun Dec 18, 2016 6:49 pm

  • ..also the rematch venue needs randomizing, clicking rematch presents you with the same map.
    User avatar
    Mazy
     
    Posts: 1613
    Joined: Mon Oct 06, 2014 8:24 pm
    Location: UK

Mon Dec 19, 2016 3:33 am

  • Mazy wrote:..also the rematch venue needs randomizing, clicking rematch presents you with the same map.

    That's legit for rematches when trying to see who is the best in a series.
    ________________________________

    User avatar
    NoWorries
    GOD
     
    Posts: 4768
    Joined: Fri Apr 18, 2014 4:17 am
    Location: baldrlux.com

Mon Dec 26, 2016 7:49 pm



Return to Current Version Discussion




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest