Beta - Can't play asynch turns

Report any bugs you find here. Include the steps for reproducing it if you can, and the version number.
Tue Jun 13, 2017 10:14 pm

  • I just made a custom game in the beta ID 970159 - I'm now unable to hit the 'Play your turn' for that match or any other asynch game - Doing so takes me back to the asynch game list.

    Same if I try to hit the 'view game' button for matches where it isn't my turn.

    Same if I try to hit the 'Start game' button for a match which is ready to start.
    Image

    The Guild of the Cephalopods is now recruiting - We embrace all.

    - Chief Tentacle Arranger in The Guild of the Cephalopods.
    User avatar
    SpiteAndMalice
    DEMIGOD
     
    Posts: 6189
    Joined: Sun Apr 06, 2014 10:45 pm
    Location: UK

Thu Jun 15, 2017 6:21 pm

  • same created 2 asynch game and died in the first one so I came out to take my turn in the other

    But now cant take turn in new asynch game

    and

    cant view first between 2 AI wizards
    A Chaotic Wizard in a Chaotic World
    User avatar
    Grythandril
     
    Posts: 364
    Joined: Tue Nov 25, 2014 8:34 pm

Thu Jun 15, 2017 6:23 pm

  • +++Update+++

    this only works when you click Equip button and then leave, then you can select your game.

    but you have to keep doing this procedure to go in and out of asynch games.
    A Chaotic Wizard in a Chaotic World
    User avatar
    Grythandril
     
    Posts: 364
    Joined: Tue Nov 25, 2014 8:34 pm

Thu Jun 15, 2017 6:25 pm

  • Grythandril wrote:+++Update+++

    this only works when you click Equip button and then leave, then you can select your game.

    but you have to keep doing this procedure to go in and out of asynch games.



    Same situation for me.
    Image

    The Guild of the Cephalopods is now recruiting - We embrace all.

    - Chief Tentacle Arranger in The Guild of the Cephalopods.
    User avatar
    SpiteAndMalice
    DEMIGOD
     
    Posts: 6189
    Joined: Sun Apr 06, 2014 10:45 pm
    Location: UK

Mon Jun 19, 2017 12:53 am

  • This should be fixed now with the new update to the beta branch. At least the other icons like duel, start live game, etc. (the big buttons) seem to work fine.
    anjovi
     
    Posts: 1467
    Joined: Thu Apr 10, 2014 5:34 am



Return to Bug Reports




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 1 guest