Phantom Invade Boxes

Report any bugs you find here. Include the steps for reproducing it if you can, and the version number.
Thu Aug 10, 2017 8:34 am

  • an invade option is always on your screen and if you click it is says this battle is no longer open for invading but the box never goes away unless you log out and back in

    this has been a thing since invade/ally boxes first appeared
    Last edited by gary on Thu Aug 10, 2017 8:44 am, edited 1 time in total.
    R Tape loading error, 0:1
    User avatar
    gary
    DEMIGOD
     
    Posts: 1211
    Joined: Tue Jan 21, 2014 7:51 pm

Thu Aug 10, 2017 8:41 am

  • Thanks, I've bumped this in our bug database.
    User avatar
    CGR
    SNAPSHOT DEV
     
    Posts: 216
    Joined: Tue Mar 10, 2015 11:26 am
    Location: Seascale, Cumbria, UK



Return to Bug Reports




Information
  • Who is online
  • Users browsing this forum: No registered users and 2 guests